Osobni alati
Navigation
Katalog opreme i istraživanja

Mjerna oprema

International Foundrymen Conference

Međunarodno savjetovanje ljevača

Round Cube

RoundCube web klijent elektroničke pošte

Webmail
Knjižnica

Izgled knjižnice iznutra

Studomat

Studomat, prijava ispita !

Dabar

Digitalni akademski arhivi i repozitoriji

Prvi javnozdravstveni portal za studente u Republici Hrvatskoj

PITAJ ANDRIJU

Pitaj Andriju !
The Leader in Powertrain CFD

The Leader in Powertrain CFD

 

BISTEC

IPA BISTEC projekt (Building innovation support through efficient cooperation network)
Datoteka POZIV_Radionica_30.10.2013.
BISTEC je projekt u okviru kojeg se provodi „Tehnološko mapiranje na Sveučilištu u Zagrebu“, a radionica na MF‐u je dio tog tehnološkog mapiranja. Radionicu će voditi kolege iz CIRTT‐a (CIRTT ‐ Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije‐Zagreb).
Datoteka Octet Stream Održana Radionica o mapiranju MF-a u okviru BISTEC projekta
U petak, 30. listopada 2013. na Metalurškom fakultetu održana je radionica vezana uz provedbu IPA projekta BISTEC u okviru koje su se definirale smjernice za daljnji rad na podizanju kapaciteta i jačanju pojedinih faza procesa putem edukacija, umreživanja, izravne terenske podrške i promocije u području transfera tehnologije, intelektualnog vlasništva i povezivanja akademskog i profitnog sektora u svrhu što učinkovitijeg iskorištavanja znanja u istraživačkoj zajednici.
Mjesec inovacija i istraživanja
Na Sveučilištu u Zagrebu, tijekom ožujka 2014, održat će se peti za redom „Ožujak - mjesec inovacija i istraživanja”. Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije (CIRTT) od 2010. okuplja istraživače i studente Sveučilišta u Zagrebu kako bi obogatili i produbili znanja vezana uz upravljanje inovacijama, transfer tehnologije, pokretanje poduzetničkih projekata i vođenje tvrtke, suradnju industrije i znanosti te u području financiranja inovativnoga istraživanja i razvoja. U ovoj godini CIRTT ponovo priprema bogat i relevantan program. Više informacija dostupno na poveznici.
Održana radionica: Susreti industrije i istraživača
U utorak 18. ožujka 2014. godine na Sveučilištu u Zagrebu održani su Susreti poslovnog umrežavanja (brokerage event) koji su okupili više od 30 predstavnika tvrtki i organizacija te tridesetak znanstvenika sa Sveučilišta u Zagrebu i Instituta Ruđer Bošković, održano je preko 400 individualnih poslovnih sastanaka na kojima su sudionici dobili priliku za pronalaženje novih partnera.
Publiconn_podstranica: Nanotehnologije, napredni materijali i biotehnologija
Nastavak suradnje i komunikacije može se nastaviti prijavom na društvenu mrežu Publiconn koja je za područje „Nanotehnologije, napredni materijali i biotehnologija“ izradila posebnu podstranicu.
Galerija slika_Predstavljanje rezultata Tehnološkog mapiranja_BISTEC_11.4.2014.
Predstavljanje rezultata Tehnološkog mapiranja Metalurškog fakulteta u okviru BISTEC projekta
Datoteka PDF document Izvjestaj BISTEC workshop.pdf

Document Actions

(c)2009,Sveučilište u Zagrebu,Metalurški fakultet