Personal tools
You are here: Home / Dokumenti / Vijesti / Počinje Zlatni indeks
Navigation
Katalog opreme i istraživanja

Mjerna oprema

International Foundrymen Conference

Međunarodno savjetovanje ljevača

Round Cube

RoundCube web klijent elektroničke pošte

Webmail
Knjižnica

Izgled knjižnice iznutra

Studomat

Studomat, prijava ispita !

Dabar

Digitalni akademski arhivi i repozitoriji

Prvi javnozdravstveni portal za studente u Republici Hrvatskoj

PITAJ ANDRIJU

Pitaj Andriju !
The Leader in Powertrain CFD

The Leader in Powertrain CFD

 

Počinje Zlatni indeks

Drugu godinu zaredom dodjeljuje se jedinstvena nagrada Zlatni indeks, projekt za koji vjerujemo da može snažnije povezati obrazovanje i gospodarski sektor, dodatno potaknuti poduzeća na uključivanje u akademski život i pružanje prilika studentima, te na posljetku podići standard kvalitete studiranja u Hrvatskoj. Nakon iznimno uspješne prve godine, mnoštva prikupljenih potpora, 30 prijavljenih poduzeća i 11 podijeljenih nagrada, nastavljamo odlučno naprijed k ostvarenju još viših ciljeva i stvaranju tradicije dodjeljivanja ove nagrade.

Ovaj projekt organizira studentska udruga eSTUDENT, u suradnji sa Studentskim zborom te studentskim udrugama ELSA, Financijski klub, IAESTE, IAAS, SSHLZ i EMSA.


I ove će godine studenti, predstavljani od strane već spomenutih studentskih udruga koje čine povjerenstvo, nagrađivati poduzeća koja su svojim sredstvima i aktivnim sudjelovanjem u akademskom životu omogućila kvalitetnije obrazovanje i povezivanje studenata sa stvarnom praksom i poslovnim svijetom. Nagrađivanje će se vršiti u svakoj od sedam kategorija nagrada, a na natječaj se mogu prijaviti mala i srednja poduzeća te velika privatna i velika javna/mješovita.


Važnost ovoga projekta prepoznali su i ove godine Predsjednik RH, Hrvatska gospodarska komora, Sveučilište u Zagrebu te Hrvatska udruga poslodavaca, koji su davanjem svoje potpore dodatno uvećali njegovu vrijednost. Također, sklopljeno je medijsko partnerstvo sa MojPosao i Educentar, partneri projekta su Hendal Market Research, iSTUDIO i NZPUSS, a INA je postala sponzor projekta.


Natječaj za prijavu poduzeća je za počeo 13. veljače 2012. godine. Na prijavu se pozivaju sva poduzeća, koja svojim radom, djelovanjem i svim ostalim aktivnostima, na bilo koji način sudjeluju u studentskom životu, potpomažu aktivnosti udruga ili sudjeluju u nekim od njihovih projekata.


Prijave se mogu izvršiti na web stranici www.zlatniindeks.com, a rok za prijavu i dostavu dokumentacije završava 15. ožujka 2012. godine.


Document Actions

(c)2009,Sveučilište u Zagrebu,Metalurški fakultet