Personal tools
You are here: Home / Dokumenti / Vijesti / Projekt Zlatni index 2010
Navigation
Katalog opreme i istraživanja

Mjerna oprema

International Foundrymen Conference

Međunarodno savjetovanje ljevača

Round Cube

RoundCube web klijent elektroničke pošte

Webmail
Knjižnica

Izgled knjižnice iznutra

Studomat

Studomat, prijava ispita !

Dabar

Digitalni akademski arhivi i repozitoriji

Prvi javnozdravstveni portal za studente u Republici Hrvatskoj

PITAJ ANDRIJU

Pitaj Andriju !
The Leader in Powertrain CFD

The Leader in Powertrain CFD

 

Projekt Zlatni index 2010

ZLATNI INDEKS 2010.

Studentske udruge Zagrebačkog sveučilišta, pod organizacijom udruge eSTUDENT, a suorganizacijom udruga IAAS (International Association of Students in Agriculture and Related Sciences), SSHLZ & EMSA (Studentska sekcija hrvatskog liječničkog zbora - European Medical Student Association), ELSA (European Law Student Association), Indeks, Tim te Financijskim klubom okupile su se na projektu Zlatni indeks 2010. kako bi nagradile poduzeća za aktivno sudjelovanje u životu studenata u protekloj 2010. godini. Zlatni indeks 2010. povezuje akademsku zajednicu s poslovnim svijetom, a krajnji mu je cilj poticanje poduzeća na što veći angažman oko kvalitetnijeg studiranja. Projekt nagrađuje najbolja poduzeća koja su najviše uložila u studente putem stipendija, zapošljavanja i praksi, ulaganja u fizičku infrastrukturu i sudjelovanja na projektima. Također će se ocjenjivati percepcija studenata o poduzećima putem istraživanja tržišta.

Potporu projektu pružili su i Vlada Republike Hrvatske, Ured Predsjednika Republike Hrvatske, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa te Sveučilište u Zagrebu.

Prijave za poduzeća počinju 14. ožujka 2011., a mogu se izvršiti online, na web stranici projekta: http://www.zlatniindeks.com

Document Actions

(c)2009,Sveučilište u Zagrebu,Metalurški fakultet